Pga. travlhed har vi PT lukket for kundetilgang.

Google PageSpeed Insights

Lynhurtige hjemmesider imponerer og konverterer

Vi er eksperter i at optimerer hastigheden af din hjemmeside. Vi garanterer hurtigere brugeroplevelse og en bedre Google Core Web Vitals score som medvirker til bedre SEO resultater. No cure, no pay!

Styrk din digitale forretning

Sæt fart på din hjemmeside

Hastighedsoptimering er et altafgørende konkurrenceparameter, som du bør prioritere som en del af din online strategi. Det øger dine organiske placeringer og gør brugeroplevelsen bedre for dine kunder.

Forbedret Brugeroplevelse.
En hurtig indlæsningshastighed er afgørende for en positiv brugeroplevelse. Når din webshop indlæses hurtigt, vil besøgende opleve mindre ventetid og frustration, hvilket øger sandsynligheden for, at de bliver på din side og udforsker din forretning.
Bedre Søgemaskineoptimering (SEO).
Google har bekræftet, at hastighed er en af de vigtigste faktorer for at opnå en god placering i søgeresultaterne. En hurtig indlæsningshastighed er derfor afgørende for at opnå en god placering i søgeresultaterne. Vi kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, så den indlæses hurtigere og opnår en bedre Core Web Vitals score.
Reduceret bounce rate.
Når en hjemmeside indlæses langsomt, er sandsynligheden for, at besøgende forlader siden (bounce rate) højere. En hurtigere hjemmeside kan hjælpe med at reducere bounce raten og opmuntre besøgende til at udforske flere sider og indhold.
Webperformance with Codeful

Skal vi snakke hastighedsoptimering af din hjememside?

Udviklingspriser

Vi har en fast lav timepris på alt udvikling. Mangler du en specifik pris, eller ønsker du et tilbud på en opgave, så kontakt os endelig.

Fast timepris på kvalitetsarbejde

Vi arbejder med en fast timepris, arbejde faktureres månedsvis bagud og alle opgaver estimeres efter aftale.

1.000DKK

pr. time / ekskl. moms

Skal vi også udvikle din forretning?
Kontakt os i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din forretning og hvordan vi kan hjælpe dig.