Pga. travlhed har vi PT lukket for kundetilgang.

Google Analytics

Vi er specialister i teknisk SEO

Vi har mange års erfaring med teknisk SEO og kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside eller webshop til Google, YouTube og andre søgemaskiner - Vi samarbejder også direkte med dit SEO-bureau.

Styrk din online tilstedeværelse med teknisk SEO

Professionel SEO optimering af din hjemmeside eller webshop

Vi har specialiseret os i at levere løsninger inden for teknisk søgemaskineoptimering (SEO), der øger din online synlighed til nye højder. Med en dyb forståelse for søgemaskinealgoritmer og tekniske detaljer, bringer vi din hjemmesides præstation til tops i søgemaskinernes rangeringer i samarbejde med dit marketingbureau.

Specialister i teknisk SEO, Codeful ApS
Teknisk SEO Audit
Vi tilbyder at gennemgå de tekniske aspekter, der påvirker SEO-præstationen af din hjemmeside eller webshop. Fra webstedsarkitektur til URL-struktur og websteds-hastighed finder vi det rette tekniske grundlag at anbefale dig.
Implementering
Vi implementerer de nødvendige tekniske ændringer på din hjemmeside eller webshop for at forbedre din SEO-præstation. Vi kan også samarbejde med dit marketingbureau for at sikre, at de tekniske ændringer er i overensstemmelse med din overordnede SEO-strategi.
Gennemgang og indeksering
Vi sikrer, at søgemaskine-crawlere effektivt kan navigere og indeksere din hjemmeside. Vores ekspertise sikrer, at hver væsentlig side og alt indhold får den synlighed, det fortjener.
Struktureret data markup
Med struktureret data markup forbedrer vi din hjemmesides søgeresultater. Rich snippets og schema-markup øger sandsynligheden for at fange brugernes opmærksomhed.
Bureau samarbejde
Vi samarbejder med dit marketingbureau for at sikre, at de har det rette tekniske grundlag til at opnå de bedste resultater for dig og din forretning.
Hastighed & performance
Core Web Vitals er en vigtig faktor for at opnå en god placering i Googles søgeresultater. Vi sikrer, at din hjemmeside eller webshop er optimeret til at opnå de bedste resultater.

Skal vi snakke nærmere om din tekniske SEO?

Udviklingspriser

Vi har en fast lav timepris på alt udvikling. Mangler du en specifik pris, eller ønsker du et tilbud på en opgave, så kontakt os endelig.

Fast timepris på kvalitetsarbejde

Vi arbejder med en fast timepris, arbejde faktureres månedsvis bagud og alle opgaver estimeres efter aftale.

1.000DKK

pr. time / ekskl. moms

Skal vi også udvikle din forretning?
Kontakt os i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din forretning og hvordan vi kan hjælpe dig.