Pga. travlhed har vi PT lukket for kundetilgang.

Google PageSpeed Insights

Styrk din digitale forretning gennem hastighedsoptimering

Vi er eksperter i at analysere og optimere hastigheden af din webshop og garanterer et bedre resultat. No cure, no pay!

Mærk forskellen

360 graders hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering er et altafgørende konkurrenceparameter, som du bør prioritere som en del af din online strategi. Det øger dine organiske placeringer, din omsætning og øger konvertering.

Forbedret Brugeroplevelse.
En hurtig indlæsningshastighed er afgørende for en positiv brugeroplevelse. Når din webshop indlæses hurtigt, vil besøgende opleve mindre ventetid og frustration, hvilket øger sandsynligheden for, at de bliver på din side, udforsker produkter og fuldfører køb. En forbedret brugeroplevelse kan føre til højere konverteringsrater og gentagne køb.
Bedre Søgemaskineoptimering (SEO).
Søgemaskiner som Google inkluderer nu websidehastighed som en faktor i deres rangeringsalgoritmer. En hurtig webshop har tendens til at rangere højere i søgeresultaterne, hvilket betyder, at flere potentielle kunder vil finde din butik, når de søger efter relaterede produkter. Dette kan føre til øget organisk trafik og forbedret synlighed.
Reduceret Afvisningsrate og Øget Konvertering.
Langsom indlæsning af sider kan føre til en høj afvisningsrate, hvor besøgende forlader din webshop uden at gennemføre en handling. Ved at optimere hastigheden kan du reducere afvisningsraten og øge konverteringsfrekvensen. Dette betyder, at flere besøgende vil blive kunder, hvilket øger din omsætning.
Webperformance with Codeful

Skal vi snakke hastighedsoptimering af din webshop?

Udviklingspriser

Vi har en fast lav timepris på alt udvikling. Mangler du en specifik pris, eller ønsker du et tilbud på en opgave, så kontakt os endelig.

Fast timepris på kvalitetsarbejde

Vi arbejder med en fast timepris, arbejde faktureres månedsvis bagud og alle opgaver estimeres efter aftale.

1.000DKK

pr. time / ekskl. moms

Skal vi også udvikle din forretning?
Kontakt os i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din forretning og hvordan vi kan hjælpe dig.