Pga. travlhed har vi PT lukket for kundetilgang.

Shopify

Shopify Partner: Vi udvikler Shopify

Vi tilbyder udvikling af Shopify webshops og Custom APPS / integrationsløsninger til Shopify.

Nem og hurtigt at komme i gang

Alt, hvad du skal bruge for at begynde at sælge online i dag.

Shopify er den førende cloud e-handelsplatform. Med Shopify er det let for alle at administrere og vækste deres online forretning med brugervenlige værktøjer og stærke funktionaliteter.

Stærke Funktioner.
Fra problemfri betalingsbehandling til lagerstyring og markedsføring tilbyder Shopify kraftfulde funktioner, der giver dig kontrol over alle aspekter af din online butik.
Skalérbarhed og Vækst.
Uanset om du lige er startet eller har store ambitioner, er Shopify klar til at vokse sammen med dig. Vores platform er bygget til at håndtere enhver størrelse af virksomhed.
App Butik.
Udvid funktionaliteten i din butik ved hjælp af Shopify App Store. Der er tusindvis af apps til rådighed, der kan tilføje alt fra marketingværktøjer til lagerstyring og kundesupport til din butik. Du kan tilpasse din butik nøjagtigt som du ønsker..
Product screenshot

Vil du høre mere om Shopify og hvad vi kan gøre for dig?

Alt-i-en e-commerce platform

Shopify er en alsidig e-commerce platform, der er kendt for sine omfattende funktioner. Her er nogle af de måder, vi kan hjælpe dig med at udnytte Shopify til at skabe en kraftfuld online butik.

Fleksible Salgskanaler
Med Shopify kan du sælge på tværs af forskellige salgskanaler som din egen webshop, sociale medieplatforme, Amazon og eBay. Dette giver dig mulighed for at nå en bredere målgruppe og øge dine salgsmuligheder.
Omnichannel Support
Shopify understøtter omnichannel handel ved at lade dig administrere både online og offline salgskanaler fra samme platform. Du kan synkronisere ordrer, kundeoplysninger og lagerbeholdning sømløst på tværs af disse kanaler.
Internationalisering og Flersproget Støtte
Hvis du ønsker at udvide globalt, giver Shopify dig værktøjer til at understøtte flere sprog, valutaer og lokaliseret indhold. Du kan tilpasse din butik baseret på dine kunders geografiske placering.
Avancerede Marketing- og Promotionsværktøjer
Shopify indeholder kraftfulde værktøjer til markedsføring og promovering af dine produkter. Dette inkluderer kampagneadministrationsværktøjer, rabatter, produktbundling og loyalitetsprogrammer.
Responsivt Design
Shopify tilbyder en bred vifte af responsivt design temaer, der gør det nemt at skabe en mobilvenlig e-commerce butik. Dette er vigtigt, da mange forbrugere handler fra mobile enheder.
Lagerstyring og Ordrebehandling
Shopify inkluderer omfattende værktøjer til lagerstyring, herunder styring af lagerbeholdning, indkøb og håndtering af returvarer. Der er også effektive værktøjer til ordrebehandling og forsendelse.

Udviklingspriser

Vi har en fast lav timepris på alt udvikling. Mangler du en specifik pris, eller ønsker du et tilbud på en opgave, så kontakt os endelig.

Fast timepris på kvalitetsarbejde

Vi arbejder med en fast timepris, arbejde faktureres månedsvis bagud og alle opgaver estimeres efter aftale.

1.000DKK

pr. time / ekskl. moms

Skal vi også udvikle din forretning?
Kontakt os i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din forretning og hvordan vi kan hjælpe dig.